2010. november 23., kedd

flumpool

Hát igen, itt is lehet látni, hogy nem csak egy fajta zenét szerethet az ember lánya ;D
Szóval ők is nagyon jó kis banda, a stílusuk meg... hát kevert, de mindenképp kellemes és nyugis, amolyan filmzenés, de minden számuk. Az is nagyon jó, hogy pl Ryuuta is is mindig gitározik és nem a divatot követik a számaikkal, hanem azt játszák, ami nekik is tetszik. Legalábbis nem lehet könnyű megmaradni a lassabb számaikkal, olyan környezetben, ahol pl a HSJ! vagy az Arashi vagy épp Miyavi  működik. Persze van egy réteg, aki inkább őket hallgatja, de akkor is. Én azért is nagyon-nagyon szeretem őket meg persze az sem utolsó szempont, hogy a Bloody Monday mindkét szezonjához ők készítették a zenét és el is találták, de rendesen.
 Kis bemutatkozás gyanánt a nevük: "flumpool", hát nem egy szokványos név az biztos, de hozzájuk nem is illene más =) Gyakorlatilag összerakosgattak 3 szót, "four"-ból az "f"-et kilopták, mögé rakták a "lump"-ot és a "pool"-t és már kész is van az együttes neve. Bizony-bizony...
Egyébként 2007 januárjában álltak össze Osakában, (szóval cukin mondják a "ni"-t) és 2008 októberében kiadták az első hivatalos single-t Hana ni Nare címen.



Ryuuta Yamamura 山村隆太 ének és gitár
Született: 1985. január 21-én, Osakában
Vércsoport: A
 

A flumpool előtt -2002-től- volt egy együttese a cube (yay, még egy kis betűs név), amiben Sakai is játszott. Mindketten akusztikus gitáron, a harmadik tag Amakawa volt basszeron.

Kazuki Sakai 阪井一生 gitár
Született: 1985. február 26, Osaka
Vércsoport: AB
Genki Amakawa 尼川元気 basszusgitár
Született: 1984. november 27, Osaka
Vércsoport: A

Seiji Ogura 小倉誠司 dob
February 27, 1984. február 27, Osaka
Vércsoport: O




2007-ben ő is csatlakozott a csapathoz, ekkor kapta meg a banda a mostani nevét is. Alig félév múlva kiadták az első, független single-jüket, a Mirai Kanai-t (amit én sehol sem találok). Ekkor készült el az első pv-jük is a labo-hoz (kisbetűűk), ugyanezen néven kiadott single-jükből egy hónap alatt eladtak 5000 példányt. 2008. szeptember 5-én debütáltak a Fuji TV-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése